Конференція «Малоінвазивні технології в урології»

Вже традиційно компанія Мед Ексім візьме участь 9-11 лютого 2022 року у Всеукраїнській конференції «Малоінвазивні технології в урології».

На конференцію щорічно з'їжджаються понад 200 фахівців у галузі урології не лише для обміну досвідом, а й для обговорення планів та завдань «Асоціації урологів України» на наступний рік. Конференція пройде у Яремчі, Івано-Франківській обл, на трьох локаціях. Основна локація – готель «Карпатські зорі».

Цього року Мед Ексім представить на конференції сучасне медичне обладнання для застосування у різних клінічних галузях:

- гнучкий одноразовий уретеронефроскоп Pusen бренду Bri g htfield endoscopes (Швеція) з робочим каналом 3.6 Fr, цифровою матрицею та відеосистемою. Ендоскопічна система призначена для лікарських маніпуляцій в області сечовивідних шляхів та балій нирок через трансуретральний/трансперкутанний доступ.

- Ультразвуковий стаціонарний сканер MyLab X7 виробництва Esaote (Італія) з монітором 21.5 дюймів для рутинних, поглиблених діагностичних досліджень. Апарат відноситься до MIDDLE-END сегменту діагностичного обладнання для використання в медичних закладах із середнім та великим потоком пацієнтів.

- портативний ультразвуковий сканер сечового міхура SonoEye P1/ P2 від Chison (КНР) з підключенням, візуалізацією та керуванням через програму зі смарт пристрою лікаря. Сканери дозволяють проводити дослідження у В-режимі, режимі кольорового Доплера, а також у М-режимі.

- пересувний рентгенівський апарат типу С-дуга IMAX 7000 для вирішення широкого спектра клінічних завдань методом рентгеноскопії та рентгенографії. Висока якість зображень, відкрита модульна архітектура, широкий модельний ряд, просте позиціонування С-дуги, компактні розміри дозволяють максимально ефективно використовувати рентген апарат у всіх відділеннях медичного закладу.

Докладніше про компанію «МЕД ЕКСІМ»:

https://medexim.ua/

https://www.facebook.com/medexim.ua/