МЕДВІН: ЕкспоСтомат 2022

Запрошуємо лікарів стоматологів відвідати 9-11 лютого стенд компанії «МЕД ЕКСІМ» на виставці «МЕДВІН: ЕкспоСтомат 2022»!

  У ході виставки «МЕД ЕКСІМ» представить на своєму стенді найсучасніше стоматологічне обладнання, велику різноманітність витратних матеріалів, аксесуарів та супутніх товарів від провідних світових виробників, та ще багато чого цікавого та корисного для практикуючих стоматологів.

  • Стоматологічна установка Miglionico Nice Glass (Італія)  – італійський дизайн, європейське виробництво, у поєднанні з досвідом провідних виробників. Установка комплектується найкращими стоматологічними насадками та наконечниками від всесвітньо відомих виробників: BEIN AIR, DURR, EMS, METASYS, TKD, SATELEC. Простота та універсальність стоматологічної установки Miglionico Nice Glass забезпечує високу продуктивність за максимальної гігієни. 4 роки офіційної гарантії!
  • Аксесуари та супутні товари  спрощують проведення процедур, так і підвищують рівень комфорту пацієнтів і гарантують максимально можливу гігієну: насадки на пістолет для подачі води/повітря, силіконові тримачі нагрудника.
  • Одноразові стоматологічні витратні матеріали , без яких неможлива робота сучасного дентального кабінету. Стоматологічні валики та нагрудники, неткані медичні серветки, процедурні маски та одноразові слиновідсмоктувачі використовуються при кожній процедурі. Навіть профілактичний огляд вимагає використання нагрудника та серветки.
  • Стоматологічні cпонжі та мікроаплікатори (мікробраші ) від Dentix для нанесення протравних стоматологічних гелів, бондингових систем, рідких матеріалів і т.д. Змінний кут наконечника дозволяє вносити матеріал навіть у важкодоступні місця порожнини рота.
  • Одноразові ложки  відбиткові від Dentix та автоклавовані відбиткові ложки багаторазового використання.
  • Пакети та рулони для стерилізації , які пропонує бренд Dentix – це поєднання медичного паперу та прозорого полімеру. Сумісні з паровим автоклавуванням, етиленоксидом та формальдегідом.
  • Матеріали для догляду за наконечниками  в асортименті. 
  • Спеціальний чохол для стоматологічного крісла  пацієнта допоможе підтримувати чистоту та зберігати в первинному стані як стоматологічне крісло, так і аксесуари (матраци та подушки).

Приходьте, завжди раді зустрічі!

Детальніше про «МЕД ЕКСІМ»:

https://medexim.ua/     

https://www.facebook.com/medexim.ua/

https://www.facebook.com/DentixShop/

Місце проведення: ВЦ «КиївЕкспоПлаза», с. Березівка, вул. Амстердамська, 1.